SIA "Greta"

Viena no lielākajām sveču vairumtirdzniecības firmām Latvijas tirgū. Tirdzniecībā aptuveni 500 dažādu krāsu,formas,smaržu sveces. Mājsaimniecības preču vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība ar plašu preču sortimentu no 1994.gada.

Mūsu aktīvajā sortimentā ir vairāk nekā 1000 dažādu preču, kuras importējam galvenokārt no Beļģijas,Vācijas,Somijas,Itālijas,Polijas. SIA”Greta” preču izvēles pamatā ir kvalitāte, jaunākās tendences, praktiskums. Pateicoties vairāku gadu laikā iekrātai pieredzei, ir rūpīgi atlasīts kvalitatīvs sortiments. Sveces,svečturi,stikla vāzes,salvetes,party preces,dāvanu kastes,dāvanu maisiņi, dāvanu lentas,mājsaimniecības preces , vienreizlietojamie trauki, dāvanas, Horeca.

 

Lai nodrošinātu uzņēmuma un mūsu klientu veiksmīgu attīstību regulāri paplašinām sortimentu un piedāvājam katru mēnesi īpašas preces. Tiek uzsākta sveču ražošana pēc individuāla pasūtījuma un dizaina.

 

Mūsu klientu lokā ir vairāk nekā 500 dažādu uzņēmumu, un mūsu klientu skaits pastāvīgi pieaug. Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, kvalitatīvs preču piedāvājums, precīzs un ātrs pasūtījuma izpildījums.

 

Preču pasūtījums tiek izpildīts nekavējoties, ja klients ierodas pats un veic pasūtījumu noliktavā, vai arī trīs darba dienu laikā, ja pasūtījumu ir veikts mājas lapā.

Mūsu preci var iegādāties arī  lielveikalu tīklos Elvi, Tops, Madara 89, Spirit&Wine u.c.

 

 
 

 SIA"Greta"

LV40103115452

Braslas iela 24B

Rīga, LV-1035

telefons: 67336969, 29444442

info@greta.lv

Darba laiks: Darba dienās 9.00-17.00 (Lūdzu zvaniet iepriekš.)

Ja lietojat WAZE-rakstiet Greta sis un pievedīs pie durvīm.

Copyright © 2012